Nyheder

 • Genåbning af kollegiet

  Kære beboere
  Vi er glade for at kunne meddele at fællesrummet på 11. sal og læsesalen igen er åben. Vi opfordrer til at gældende forsamlingsforbud overholdes. I læsesalen har BBS indrettet fem separate studiepladser med god afstand. Husk at spritte bordet af efter brug.

  Det hidtidige krav om minimum 48 timer mellem hver booking af overnatningsfaciliteterne fjernes. Alle overnatningsfaciliteter kan derfor bookes som normalt via https://web.vasketur.dk/DB0177b/ uden at der skal søges dispensation. Husk at man som lejer har ansvar for rengøring af rummene.

  Beboerhuset og lobbyen er igen åbne for booking. Vi opfordrer også her til, at gældende forsamlingsforbud overholdes.

  Motionsrummet er fortsat lukket og forventes at genåbne når fitnesscentre i samfundet åbner (formodentlig d. 6. eller 21. maj i følge regeringens genåbningsplan). Denne beslutning af truffet af bestyrelsen.

  Vh
  Beboerrådet og bestyrelsen

 • Forlængelse af nedlukning til d. 5. april 2021

  Kære kollegianere,

  Beboerrådet har besluttet at forlænge nedlukningen af kollegiets faciliteter til og med d. 5. april 2021 jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Dog genåbnes genbrugsrummet og værkstedet pr. 1. marts 2021. Husk at hold afstand og sprit grundigt af.

  Det er muligt at få dispensation til booking af lukkede faciliteter under særlige omstændigheder hvis vi kan garantere 48 timer mellem hver reservation. Særlig omstændigheder omfatter eksempelvis booking af lobbyen i forbindelse med flytning, lån af et rum i forbindelse med studie/eksamen eller leje af overnatningsfaciliteter til overnattende gæster.

  Ansøgning og spørgsmål om dispensation sendes via mail til beboerraadet@solbakken.dk og behandles løbende.

  Bedste hilsner

  Beboerrådet

 • Nye links til booking af vasketider og faciliteter

  Kære alle,

  I forbindelse med opsætning af ny skærm i vaskeriet er der oprettet to separate bookingsystemer til hhv. vaskemaskiner/tørretumblere og faciliteter. Fremover skal den nye skærm i vaskeriet benyttes til booking af vasketider og den gamle til booking af faciliteter. Det er naturligvis også muligt at booke online via disse links:

  Vaskemaskiner og tørretumblere: https://web.vasketur.dk/DB0177/
  Faciliteter: https://web.vasketur.dk/DB0177b/

  Du kan altid finde direkte links til de to bookingsider på https://solbakken.dk under “Online reservation” i øverste højre hjørne.

  Bedste hilsner
  BBS og Beboerrådet