Nyheder

 • Ny husorden

  Kære alle

  På beboermødet d. 14. marts 2022 blev forslaget til en ny husorden godkendt. Den nye husorden er gældende pr. 14. marts 2022 og kan ses her.

  Venlig hilsen

  Beboerrådet

 • Referat af beboermøde d. 14. marts 2022

  Kære alle,

  Referatet fra beboermødet d. 14. marts 2022 er tilgængelig her.

  Venlig hilsen

  Beboerrådet

 • Brev fra bestyrelsen 02.07.2021
  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?

  Reload Reload document
  | Open Open in new tab
 • Affaldssortering

  I forbindelse med tømning af containere i affaldsskakterne, oplever vi desværre at der bliver smidt en masse ting i skakterne som burde sorteres.

  Sidste uge fandt vi blandt andet køkkenknive, rivejern, glas og batterier i containerne, og hvis man smider et syltetøjsglas i skakten kan jeg godt afsløre at det smadrer når det lander. Så husk at sortere, der er kildesortering i containergården til metal, pap, papir, bio, batterier samt glascontainer over for gården.

  Alle poser der smides i skakten skal bindes i toppen, som det ses på billedet nedenunder åbner poserne sig når de lander, til stor gene for personalet der skal stå og skovle det op, hvis man har madrester eller lignende så brug gerne en ekstra pose, bleer skal også i pose da de ikke holder sig lukket når de lander.

  Mvh Beboerservice

  Affald sat på jorden i containergård Et typisk affaldsrum mandag morgen
 • Info vedrørende renovering IV

  Renoveringen er godt i gang og skrider planmæssigt frem, nederst kan ses forskellen på de gamle fugebånd der bliver fjernet og de nye der sættes i .

  Der er blevet spurgt ind til hvor længe altanerne skal holdes ryddet når tømrer har været forbi, det kan ikke siges helt præcist men man skal dog regne med at det tager ca 14 dage at gøre en hel opgang færdig med tømrer og murerarbejde, når stilladset flyttes væk fra opgangen kan man roligt sætte tingene tilbage på altanen.

  Husk at kigge i postkassen efter varsling så håndværkerne kan få adgang til boligen, og aflever evt en nøgle hos beboerservice hvis det ikke er muligt at være hjemme.

  Mvh Beboerservice

  Forskellen på nyt og gammelt fugebånd